Velkommen til ejerforeningen

Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

Vaskeriet - EF Frøbel/Ewald


Vores vaskeri er pengeløst. Vaskemaskiner og tørretumbler reserveres elektronisk og betaling foregår automatisk over "fællesudgifterne". Centrifugen er gratis at bruge.
Hvis der opstår fejl på maskinerne i vaskeriet, kan du sende en e-mail på denne adresse: vaskeriet@froebelewaldsen.dk, og viceværten eller formanden vil snarest sørge for, at der bliver tilkaldet reparatør. Du kan sende en e-mail til samme e-mail-adresse, hvis der opstår problemer med din nøglenbrik eller den tabes og skal spærres.

Fejl, der kræver tilkaldelse af reparatør, samt hændelser, der påvirker brugen af vaskeriet, vil hurtigst muligt blive annonceret her på siden:

For en sikkerheds skyld: Tjek venligst sidste nyt - klik her!


Ewaldsensvej/Frøbels Alle
Der reserveres tid i vaskeriet ved at logge på reservationstavlen med en nøglebrik, der udleveres til alle lejligheder med tilhørende briknummer. Hver vaskeperiode varer 2 timer, og vasken skal være påbegyndt senest 30 minutter efter periodens start - ellers bliver vaskemaskinerne automatisk frigivet af systemet, der også frigiver en vaskemaskine, hvis brugeren ikke genstarter den inden for 10 minutter.
Ewaldsensvej/Frøbels Alle
Det er også muligt at logge på systemet via mobiltelefon ved hjælp af et brugernavn og kode, der er udleveret til alle brugerne/lejlighederne. Systemet hedder Electrolux Vision Web (Web booking) og kræver en app installeret på mobiltelefonen for at virke. Læse mere herom på ejerforeningens hjemmeside under 'Sidste nyt'. Man logger på systemet ved at holde nøglebrikken op foran indlogningsområdet i nederste højre hjørne - altså ikke noget med at huske på kode.

Husk at rense filteret!
Husk at rense filteret efter brug af tørretumbleren!
Ewaldsensvej/Frøbels Alle
Husk også at rydde op i tørrerummet efter dig - rummet er ikke til opbevaring af tøj.


Regler for vaskeriet:
- Vaskeriet må anvendes i tidsrummet mellem 07:00 og 21:00, og kun af ejendommens beboere.

- Vasketid reserveres ved med den udleverede nøglebrik at logge ind på reservationssystemet via den ophængte informations- og reservationstavle i vaskeriet eller ved hjælp af Vision Web-app'en via mobiltelefon. Der kan også logges ind på reservationssystemet fra computer og tablet via hjemmesiden www.payperwash.dk. Hvis ikke vask er påbegyndt efter 30 minutter frigives vaskemaskinen automatisk af systemet, der også frigiver en vaskemaskine, hvis brugeren ikke genstarter den inden for 10 minutter.

- Tørretumbleren skal reserveres separat og må anvendes 30 minutter ind i næste vaskeperiode, med undtagelse af vaskeperioden fra 19:00-21:00, hvor tørretumbleren ikke må anvendes efter kl. 21:00. Hvis tørretumblerens låge er åbent mere end 1 min. vil maskinen stoppe af sparehensyn, og man skal logge ind igen på informations- og reservationstavlen.

- Efter hver vaskeperiode skal vaskemaskinerne tørres af ovenpå ved sæbepåfyldningen, og filteret i tørretumbleren skal renses, hvis tørretumbleren har været anvendt.
- Husk også at lukke vinduet af hensyn til beboerne over vaskeriet.

- Hvis en af maskinerne går i stykker, mens man har vask, har man pligt til at sætte en seddel på den defekte maskine, så de næste kan se, at bestyrelsen/viceværten er underrettet.

- Underretning til bestyrelsen/viceværten foretages via ejerforeningens hjemmeside, hvor der findes en speciel knap/e-mail-adresse til formålet.

- Tobaksrygning i vaskeriet er ikke tilladt.

- Uberettiget ophold i vaskeriet er forbudt.

- Hunde og katte må ikke medbringes i vaskeriet og tørrerummet.