Velkommen til ejerforeningen

Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

(sidst opdateret 28-11-16)

Navneskilt/postkasser:Hvis din postkasse bliver defekt, eller hvis dit navneskilt på postkassen eller på dørtelefontavlen ikke er korrekt, bedes du sende en mail til: navneskilt@froebelewaldsen.dk, med oplysninger om korrekt navn og adresse/etage, hvorefter din postkasse snarest vil blive repareret eller dit navn snarest vil blive ajourført.

Det er alene bestyrelsen, der må udskifte navneskilte på postkasser og dørtelefontavler!

Navneskilte på vores postkasser og dørtelefontavler skal se ordentlige ud. Bestyrelsen forsøger at holde en vis orden og ensartethed, og det er derfor ikke tilladt at sætte "private" navneskilte på dørtelefontavlerne og på postkasserne. Det er også forbudt at sætte uofficielle mærker mod pizzareklamer og reklamer/aviser på postkasserne.
Brug i stedet de officielle mærkater "Reklamer - Nej tak" eller "Reklamer og gratis aviser - Nej tak". Læs mere herom ved at følge dette link til Post Nord.

Det er ikke tilladt at blokere brevindkastet med gaffatape eller lignende, hvis man som følge af fx fraflytning ikke ønsker post/reklamer. Brug i stedet den indbyggede "nytårssikring" i postkassen for at låse brevindkastet - se her hvordan.

Vedligeholdelse af postkasselås
Det har vist sig, at "låsestiften" i postkasselåsens bagside mangler eller kan falde ud således, at den ikke længere låser den runde messingmøtrik, der efterfølgende kan gå løs, hvorefter låsen falder fra hinanden. Det er derfor vigtigt, at man engang imellem husker at efterspænde den runde messingmøtrik på låsens bagside.

Vedligeholdelse af postkasselåsen påhviler ejerne/beboerne.


Med venlig hilsen
bestyrelsen